Nieuws, België, Brussel, Boek, De Wereld Morgen, Frederik Sadones, 2012, Indignado's, 12 mei -

Indignados of verontwaardigden trekken opnieuw door Brussel

Op zaterdag 12 mei 2012, een half jaar na de prostestmarsen van 15 oktober 2011, kwamen de verontwaardigden terug op straat. Ook in België wandelde een 1000-tal verontwaardigden door de straten van Brussel.

zaterdag 12 mei 2012 23:09
Spread the love

Frederik Sadones – https://frederiksadones.wordpress.com/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!