Nieuws, Samenleving, België, Muziek, Steenrock, Steenokkerzeel, Gesloten asielcentra, Gesloten asielcentrum 127bis, Dossier:vluchtelingen -

“Maak muziek, geen gesloten centra”

STEENOKKERZEEL - Door de hekken van het gesloten asielcentrum 127bis in Steekokkerzeel weerklonk zaterdag muziek. Op de klanken van geëngageerde artiesten maakte het publiek van Steenrock zijn boodschap duidelijk: dit soort detentiecentra moet dicht. De sfeer zat er goed in. De gedetineerden konden vanachter de tralies meegenieten van het concert.

maandag 7 mei 2012 11:35
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!