Verslag, Nieuws, België -

Foto’s: ‘Stop the Killings’ tegen vrijhandelakkoord met Colombia

Andermaal organiseerde het platform "Stop the Killings" een symbolische actie in Brussel op 10 december, internationale dag van de mensenrechten. Dit jaar werd gefocust op het vrijhandelsverdrag van de Europese Unie met Colombia en Peru, zonder meer een bijkomende bedreiging voor de mensenrechten in deze landen.

zondag 11 december 2011 18:25
Spread the love

“Stop the Killings stelt zich vragen over de prioriteiten van de Europese Unie in het beleid ten aanzien van Colombia, Guatemala en de Filippijnen. Bij uitstek worden deze landen gekenmerkt door een hoge graad van politiek geweld en straffeloosheid. Vrijhandelsakkoorden lijken hier niet het antwoord op”, aldus het platform Stop the Killings.

take down
the paywall
steun ons nu!