Nieuws, België -

12.12: Laatste kans om DeWereldMorgen.be te steunen met een Wesley

De laatste weken van 2011 beloven nog druk en hevig te worden en DeWereldMorgen.be zal zijn best doen om zo goed als mogelijk te berichten over wat er toe doet in de wereld. Tot en met 12.12 hebt U de kans om de DeWereldMorgen.be te steunen met een unieke Wesley (genummerd en gesigneerd door niemand minder dan Jonas Geirnaert).

zaterdag 10 december 2011 21:00
Spread the love

DeWereldMorgen.be was het eerste medium in België om te berichten over de opstand in Tunesië, de revolutie op Tahrir, Occupy Wallstreet. DeWereldMorgen.be was er bij toen de Indignados de pleinen in Spanje gingen bezetten.

De laatste weken van 2011 zal DeWereldMorgen.be alles uit de kast halen om te berichten over de klimaattop in Durban, het regeringsakkoord in België,… En natuurlijk zullen we vanop de eerste rij berichten over de acties, stakingen, betogingen, … die er aan komen tegen de huidige besparingsronde.

DeWereldMorgen.be kan dat alles alleen maar door de inzet van vele tientallen burgerjournalisten en honderden steungevers. Om verder te groeien en nog beter te berichten over “wat er toe doet”, hebben we nog honderden nieuwe steungevers nodig: aarzel daarom niet en wordt vandaag nog steungever. U kan dat doen door steungever te worden via een permanente opdracht: klik hier.

Als u snel bent, kan u die steun ook koppelen aan het ultieme kerstgeschenk. Want u hebt nog tot en met 12.12 de tijd om DeWereldMorgen.be te steunen met de aankoop van een unieke afdruk van Kabouter Wesley, genummerd én gesigneerd door Jonas Geirnaert. U moet zich echter haasten, want deze actie loopt maar tot 6 december.

Alvast hartelijk dank,

Dirk Barrez & han Soete

Ik wil DeWereldMorgen.be steunen met een afdruk van Kabouter Wesley: klik hier

Ik wil DeWereldMorgen.be steunen met een permanente opdracht: klik hier.
 

take down
the paywall
steun ons nu!