Inkom festivalterrein (Foto: WALTERito)

Op de festivalmarkt in Boechout kan je dit weekend niet alleen leuke souvenirs kopen, maar ook veel informatie verkrijgen over talloze humanitaire projecten. 

Het Rode Kruis, Greenpeace, Oxfam, Amnesty International en Unicef zijn de meest bekende ngo's vertegenwoordigd op en rond het festivalterrein. Zij staan er niet alleen om hun organisatie naambekendheid te geven, maar willen de mensen rechtstreeks informeren en op die manier engageren.

Nieuws, Cultuur, België -

Ngo’s vinden forum op Sfinks

zondag 31 juli 2011 14:04
Spread the love

Humanitaire organisaties komen ieder jaar opnieuw hun boodschap verspreiden op de festivalmarkt of op het festivalterrein van SfinksMixed. Zowel grote als minder grote ngo’s slaan er hun tenten op. DeWereldMorgen.be ging met enkele van hen praten.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!