Famba!

Nieuws, België, Gent, De Wereld Morgen, Prijs Jaap Kruithof, Field liberation movement, Prijs voor democratie -

DeWereldMorgen.be en Field Liberation Movement krijgen Prijs voor de Democratie

vrijdag 22 juli 2011 03:35
Spread the love

GENT – Uw vertrouwde nieuwssite DeWereldMorgen.be kreeg bij Sint-Jacobs de Prijs voor de democratie 2011 uitgereikt. Toch wel een speciaal moment om foto’s van te maken, omdat de prijs evengoed voor mij geldt als voor alle andere medewerkers van deze site. Het Field Liberation Movement kreeg de prijs Jaap Kruithof. Het FLM opende met een stukje theater en sarcasme. In de aankondiging op het FLM benadrukte de uitreiker Eric Goeman het geweldloze karakter van de aardappelactie te Wetteren. Muzikale omlijsting door Famba en daarna was het aan Zjef Vanuytsel.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!