400 mensen dienen klacht in tegen oorlogseconomie in België
Verslag, Nieuws, België, Antwerpen, Vredesactie, Dexia, Agrexco, Den Hopsack -

400 mensen dienen klacht in tegen oorlogseconomie in België

zaterdag 14 mei 2011 16:11
Spread the love

ANTWERPEN – Iedere burger kan klacht indienen tegen een wanpraktijk. Vredesactie vzw riep daarom op om klacht in te dienen tegen bedrijven die in België actief zijn en hun winsten halen uit de exploitatie van door Israël bezette gebieden in Palestina. Eén van de geviseerde firma’s is Agrexco, importeur van fruit, groenten en bloemen. De filosofie van Carmel (het label van de Agrexco-producten) ‘Always breaking new ground’ krijgt zo wel een dubbele betekenis. In Antwerpen tekende een 25-tal mensen een klachtenbrief, die daarna aan de overheid overhandigd werd.

take down
the paywall
steun ons nu!