Werk van Jorg Hofmann (Zwitserland)

Orca, Airbrush Festival -

Antwerpen: Airbrush Festival

zaterdag 7 mei 2011 21:46
Spread the love

ANTWERPEN – Airbrush kunstvereniging Orca heeft de top van de Europese kunstenaars uitgenodigd voor het eerste Internationaal Airbrush Festival in Antwerpen.

In de Cruise Terminal vlak bij het Steenplein gaan dit weekend zo’n 40-tal airbrushkunstenaars uit heel Europa met hun spuitpistool aan de slag. Alle artiesten stellen niet alleen hun reeds gecreëerde airbrush kunstwerken tentoon, maar ze zijn ook ter plaatse aan het werk.

Zo beleef je werkelijk het ontstaan van hun werk. Er wordt gespoten op allerlei ondergronden en materialen. Ja zelfs bodypainting wordt niet uit de weg gegaan en andere ongebruikelijke toepassingen. Het festival is ook morgen zondag 8 mei nog open aan de Cruise Terminal, Ernest Van Dijkkaai van 10u tot 17u. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!