Lokaal, Schilderkunst, Antwerpen, Orca, Airbrushcursussen, Kalli Haun, Airbrush demostraties -

Internationaal Airbrush Festival in Antwerpen

Met zijn unieke ligging aan de Scheldekaai (vlakbij het Steen van Antwerpen) was de Cruise Terminal ideaal geschikt voor deze tweede internationale airbrush tentoonstelling. Het werd op zaterdag 12 en zondag 13 mei, een festival met 30 geselecteerde Internationale Kunstenaars. Velen onder hen brachten schitterende fotorealistische portretten

maandag 14 mei 2012 16:00
Spread the love

Airbrush is een kunstvorm die eigenlijk al eeuwenlang bestaat. De organisator ORCA als airbrush kunstvereniging gaat al zo ‘n 20-tal jaren mee.  Airbrush Kunst  is niet alleen wat men kent van decoraties op auto’s en moto’s maar ook in het bijzonder op canvas en op andere materialen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!