Lokaal, Schilderkunst, Antwerpen, Orca, Airbrushcursussen, Kalli Haun, Airbrush demostraties -

Internationaal Airbrush Festival in Antwerpen

Met zijn unieke ligging aan de Scheldekaai (vlakbij het Steen van Antwerpen) was de Cruise Terminal ideaal geschikt voor deze tweede internationale airbrush tentoonstelling. Het werd op zaterdag 12 en zondag 13 mei, een festival met 30 geselecteerde Internationale Kunstenaars. Velen onder hen brachten schitterende fotorealistische portretten

maandag 14 mei 2012 16:00
Spread the love

Airbrush is een kunstvorm die eigenlijk al eeuwenlang bestaat. De organisator ORCA als airbrush kunstvereniging gaat al zo ‘n 20-tal jaren mee.  Airbrush Kunst  is niet alleen wat men kent van decoraties op auto’s en moto’s maar ook in het bijzonder op canvas en op andere materialen.

take down
the paywall
steun ons nu!