Nieuws, Magazine, DeWereldMorgen.be magazine -

Daar is het tweede DeWereldMorgen.be magazine

Het tweede magazine van DeWereldMorgen.be rolde van de pers om massaal promotie te voeren en onze nieuwssite bekender te maken. We rekenen daarvoor ook op u, onze lezers en lezeressen.

vrijdag 18 maart 2011 07:49
Spread the love

Help ons dit magazine te verspreiden in uw vereniging, vakbond, wereldwinkel, in jeugdbeweging of jeugdhuis, bij kennissen, vrienden, bij uw medestudenten, in uw straat of op een evenement.

Om te bestellen, klik hier en vertel ons hoeveel magazines u nodig hebt, van 20 tot 1000 of zelfs meer. Online bestellen is voor iedereen meest makkelijk.

Of stuur een mailtje naar keltoum@dewereldmorgen.be met uw email, postadres, telefoonnummer, waar u gaat uitdelen en hoeveel magazines u wil verspreiden.

Woon je in de omgeving van Gent of Antwerpen dan kan je de magazines ook zelf afhalen bij onze verdeelpunten. Antwerpenaars kunnen de magazines afhalen in boekhandel de Groene Waterman en Gentenaars kunnen terecht bij het Gents Ecologisch Eethuis.

DeWereldMorgen.be heeft niet de budgetten om massaal reclame te maken voor het medium. Wij moeten het hebben van de inzet van talrijke vrijwilligers. Wij danken u alvast hartelijk voor uw enthousiasme.

Dirk Barrez & Han Soete

PS: Bent u nog geen steungever? Stel het niet langer uit – klik hier en maak mee een krachtige mediabeweging met een sterk medium. We herinneren er graag aan dat u als steungever geniet van kortingen in de webwinkel van DeWereldMorgen.be – klik hier

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!