De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Gaddafi bereid Libië te verlaten?
Libië, Afrika, Oppositie, Benghazi, Muammar Gaddafi, Onderhandelingen, Internationale immuniteit, Jadallah Azzouz Talhi -

Gaddafi bereid Libië te verlaten?

dinsdag 8 maart 2011 11:21
Spread the love

De Libische dictator Muammar Gaddafi heeft aangeboden de macht in zijn land over te dragen en Libië te verlaten in ruil voor een berg cash en internationale immuniteit tegen vervolging voor zichzelf en zijn famileleden. Dat schrijft de Arabische krant Ashars Alawsat, die in Londen wordt uitgegeven.

Gaddafi zou een onderhandelaar -de voormalige premier Jadallah Azzouz Talhi – met die boodschap naar Benghazi hebben gestuurd, de tweede stad van het land die in handen is van de oppositie.

Nog volgens de krant zouden de eisen van Gaddafi voor de oppositie ‘onbespreekbaar’ zijn en weigert deze elke dialoog met de kolonel.

http://www.aawsat.com/english/news.asp?section=1&id=24415

Bron : Express.be

take down
the paywall
steun ons nu!