De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De Top 5 beste blogs van Willemjan in 2023

De Top 5 beste blogs van Willemjan in 2023

woensdag 27 december 2023 18:42
Spread the love

Top vijf om te doen dat ik nog ergens bij hoor

Top 5: Argentinië

  1. Wat zal de tweede ronde brengen in de Argentijnse verkiezingen? Wat zal de tweede ronde brengen? Op het moment dat ik dat schreef waren de verkiezingen mathematisch verloren en was het beter te stoppen met schrijven. Ik dacht toen het beste dat er kan gebeuren is er een lief aan overhouden.
  2. De Peronist Massa bijna zeker van de overwinning in de tweede ronde Ik kon het echt niet aanvaardan dat we mathematisch zeker waren dat hij Massa zou verliezen en toch zeg ik dat hij gaat winnen. Eigenlijk een journalistieke fout, maar ja de begeerte naar een lief moest toch van ergens komen.

  3. La face cachée de Bullrich Op het einde steekt Bullrich haar kop in het zand, zij zal de belangrijkste compromis zijn in de toekomst en was de ex-minister van veiligheid die de juntos por el cambio (JXC) annexeerde omdat Milei opeens gematigd werd.

  4. Met Juan Grabois werpen de sociale bewegingen zich in de strijd in Argentinië  Juan Grabois heeft zich jaren opgeworpen als manusje vanalles voor het peronisme, hij is zelf de campagne van Massa (een vijand van het peronisme) komen storen door zich kandidaat te stellen. Moest dat niet zijn gebeurd dan was Massa waarschijnlijk verkozen in de eerste ronde.
  5. Wat als de veiligheidspolitiek van Bukhele populair wordt in Argentinië?  Bukhele begint populair te worden in Argentinië. Er is een basis gelegd in het verkiezingsprogramma voor een militaire politie in Argentinië. Ze willen eenheden van de politie mergen met militairen om op die manier de drugsproblematiek in Rosario op te lossen.

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!