De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

‘Mensen uit de Toekomst’ waarschuwen Kleine Brogel

‘Mensen uit de Toekomst’ waarschuwen Kleine Brogel

woensdag 24 februari 2010 14:35
Spread the love

‘Mensen uit de Toekomst’ waarschuwen Kleine Brogel

Op zondag 21 februari 2010 kreeg de militaire basis van Kleine Brogel hoog bezoek. Een delegatie van ‘Mensen uit de toekomst’ kwam een boodschap brengen aan de huidige generaties. Met opschriften aan de omheining van het terrein waar deze wapens liggen opgeslagen, maanden ze ons aan om de kernwapens de wereld uit te helpen. “De gevolgen van een oorlog met kernwapens zijn niet te overzien, daarom eisen we de volledige ontwapening van het kernwapenarsenaal.”, aldus Nexus, één van de vertegenwoordigers van de groep.
Hoewel deze boodschap ondertussen door verschillende wereldleiders is vertolkt, bleken de plaatselijke ordehandhavers niet gediend met de interventie. Tot grote verbazing van de groep futuristische actievoerders, ontplooide zich geen discussie, maar militair spiergerol.
De Mensen van de Toekomst laten zich hierdoor echter niet ontmoedigen. “Deze reactie sterkt ons in de overtuiging dat we deze generatie moeten wakkerschudden vóór het te laat is. We komen dus zeker terug.”, knipoogt Nexus.

DSC_0076DSC_0080DSC_0084

take down
the paywall
steun ons nu!