Video - Yanis Varoufakis, Let's Talk It Over,

Varoufakis over oorlog in Oekraïne en VS die mogelijke oplossing in de weg staan

woensdag 30 maart 2022 22:02
Spread the love

 

Yanis Varoufakis spreekt in deze video over de enige optie die op tafel ligt om de oorlog in Oekraïne te stoppen en waarom de VS die zou kunnen onderuithalen. Hij begrijpt dat men in landen als Polen een andere kijk heeft op dit conflict dan in het Westen. Zelf is hij echter opgegroeid in een fascistische dictatuur in Griekenland die door de NAVO werd gesponsord. Links moet internationalistisch denken. Hij maakt op het einde ook een interessante observatie, over wat hij de financiële kernbom van het Westen noemt. Die heeft heel perverse effecten … voor het westen.

[Klik op tandwieltje rechtsonderaan de video voor NL ondertitels]

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!