ACV strijdt tegen Homans hervormingsplannen: ‘Ziek? Pech! Een getuigenis van Angela’
Video, Nieuws, Economie, Samenleving, Politiek, België -

ACV strijdt tegen Homans hervormingsplannen: ‘Ziek? Pech! Een getuigenis van Angela’

Angela, 51 jaar werkt bij VDAB. Ze kreeg drie herseninfarcten. Voor mensen zoals Angela is het noodzakelijk dat het huidig ziektestelsel behouden blijft. Haar ziekte wordt niet als ernstig gezien terwijl elke langdurige ziekte toch ernstig is? ACV is een informatiecampagne gestart over Homans hervormingsplannen van het ziektestelsel. Deze video is een eerste getuigenis over de aanpassing van de ziekteregeling.

maandag 6 augustus 2018 18:18
Spread the love

 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!