Nieuws, Europa, Cultuur, Documentaire, DZMP, Luksuz Produkcija, Ljubljana, Film Campus -

Portret Sloveense actrice Len?a Feren?ak

Portret Sloveense actrice Len?a Feren?ak
vrijdag 9 augustus 2013 14:02

Len?a Feren?ak is een 73-jarige actrice uit Ljubljana. De diva vertelt over haar eerste liefde en toont haar laatste liefde.

DeWereldMorgen.be stuurde 5 jonge filmakers naar ‘Film Campus’, een workshop voor documentairefilms die plaatsvond in Ljubljana, Slovenië. Onder begeleiding van profesionele filmmakers realiseerden de deelnemers verschillende korte documentaires.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!