Nieuws, Economie, België -

Werknemers verdienen beter – LBC-NVK bezoekt nieuwjaarsreceptie CD&V

Zaterdag 26 januari waren Open VLD en CD&V aan de beurt voor een bezoek van de LBC-NVK militanten aan de nieuwjaarsrecepties. Net zoals eerder bij N-VA en SP.a brachten de militanten de boodschap dat er voor de werknemers bij de aanvang van 2013 weinig redenen tot feestvreugde zijn. Een fotoverslag van het bezoek aan de nieuwjaarsreceptie van CD&V in de Brabanthal in Leuven.

zondag 27 januari 2013 08:50
Spread the love

LBC-NVK toetste enkele belangrijke programmapunten van CD&V aan de realiteit van het gevoerde beleid waar CD&V toch mee verantwoordelijk voor is. Geen al te fraaie score! Luister naar mijn worden maar kijk niet naar mijn daden? Lees hier de volledige boodschap van LBC-NVK aan CD&V en Open VLD:

http://lbc-nvk.acv-online.be/Actualiteit/LBC_NVK_persberichten/2013/VLD_en_CDenV_nieuwjaar.asp

take down
the paywall
steun ons nu!