Verslag, Nieuws, Economie, Samenleving, België, Ford, Ford Genk, Solidariteitspiket -

Wie zijn de mensen aan het solidariteitspiket bij Ford Genk?

Tot aan het einde van de economische werkloosheid op 13 november bij het sluitende Ford Genk staat aan de poorten van de fabriek een solidariteitspiket. Volgens Ronny Mouton (ABVV) zijn er dagelijks gemiddeld 200 mensen aanwezig, vooral werknemers van Ford Genk. DeWereldMorgen.be ging de 350 steunbetuigingen die we verzamelden ophangen en sprak met de mensen aan het piket, om zo een stem te geven aan de getroffen werknemers.

woensdag 31 oktober 2012 17:50
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!