Nieuws, Milieu, België, Antwerpen, Lokaal, Oosterweel, Burgerparticipatie, Antwerpen, PVDA+, Groen, Rood!, Gemeenteraadsverkiezingen 2012, Craeybeckxtunnel -

Craeybeckxtunnel Picknick

Ademloos en stRaten-generaal toonden afgelopen zondag (30 september) hoe het overkappen van een autostrade de leefbaarheid van de stad kan verbeteren. Ze hielden, een beetje naar het model van de Anspachlaan in Brussel, een picknick. Het was één groot familiefeest.

maandag 1 oktober 2012 19:32
Spread the love

De Craeybeckxtunnel kennen we allemaal vanuit de auto. Op minder dan 100 meter van de beelden in het Middelheim openluchtmuseum picknickten en tangoden 1485 personen op het dak van de E19.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!