Nieuws, België, Brussel, Klimaat, Nic Balthazar, Klimaatopwarming, Sing for the climate -

Sing for the climate Brussel

Sing for the climate Brussel
zondag 23 september 2012 19:04

Op zondag 23 september verzamelden Brusselaars op de Vismarkt om enthousiast mee te zingen voor het ‘Sing for the Climate’-project van de Gentse filmmaker Nic Balthazar. Op die manier vroegen ze aan lokale, nationale en internationale politici en beleidsmakers om dringend maatregelen te nemen om de klimaatopwarming tegen te gaan. In ongeveer 200 gemeenten werden dergelijke initiatieven georganiseerd.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!