Nieuws, Cultuur, België, Muziek, The Belpop Bastards, Actie 1212 -

The Belpop Bastards single voor Actie 1212

Een aantal legendarische Belgische rock- en popmuzikanten namen in het kader van de Actie 1212 als The Belpop Bastards een hedendaagse versie op van de oude Belgische hit ‘You’ van Scooter. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel in kwestie.

woensdag 14 december 2011 08:13
Spread the love

The Belpop Bastards zijn een band waarin we oude Belgische muziekglories als Dr. Kloot Per W (The Employees, The Misters…), Bea Van der Maat (Won Ton Ton), Luckas Vander Taelen (Lavvi Ebbel) en Wim Punk (The Wolf Banes) tegen komen.

Ze worden naar aanleiding van hun benefietdownloadsingle voor de Actie 1212 tegen de honger in Somalië bijgestaan door ander even opvallend talent. Op de medewerkerlijst prijken dan ook namen als Piet Van Den Heuvel (Scooter), Luc Crabbe (Betty Goes Green), Eric Baranyanka (Ketnetband…), Jan Goossens (The Candy Men), Marjan Debaene, Big Bill, William Souffreau (Irish Coffee), Vévé ‘Shake’ Mazimpaka (La fille d’Ernest), Lotte Vannieuwenborg (Thuis, Daijobu), Bert Verbeke (Thuis, Daijobu), Luc Van De Poel (The Kids), Urundi Lack (The Scabs, La fille d’Ernest), Jean-Marc Talloen, Danny Hoedemaekers….

De productie was in handen van Luc Crabbe en Rik Scott leverde de coverfoto. De single zelf is een nieuwe versie van ‘You’ van Scooter en is te koop via deze link http://cdbaby.com/cd/belpopbastards
Binnenkort komt er tevens een videoclip uit van deze single.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!