Verslag, Nieuws, België, Cultuur, Jonas geirnaert, Music For Life -

Muzikale wenskaarten voor Music For Life

Naar aanleiding van de laatste editie van Music For Life, dit jaar in het teken van Diarree, komen er 3 muzikale nieuwjaarskaarten uit. Getekend door Kamagurka, Jonas Geirnaert en Jeroom en vergezeld van een bonus-cd met daarop de 6 themasongs van de verschillende edities.

vrijdag 9 december 2011 15:34
Spread the love

Muzikale wenskaarten bestaan al langer, zie www.allthatmusicmail.com, maar deze keer is aan Kamagurka, Jonas Geirnaert en Jeroom gevraagd om het grafische gedeelte voor 3 Music For Life-kaarten op zich te nemen.
Op de bonus-CD worden de 5 themasongs van de voorbije edities samengebundeld met het nieuw themanummer ‘Zanna’ (oorspronkelijk van Luc Van Acker en Anna Domino), ingezongen door Selah Sue en Tom Barman vs. The Subs.
Alle betrokken artiesten, waaronder de tekenaars, Milow, Axelle Red, De Fixkes, Gabriel Rios, Geike Arnaert, Tom Helsen, K’s Choice, Flip Kowlier en Michael Franti hebben spontaan afstand gedaan van hun royalty’s ten voordele van Music For Life.
De kaarten zullen niet alleen online, maar ook in Free Record Shop, Fnac, Colruyt, Dreamland en Blokker te koop worden aangeboden.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!