De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Tony Blinken bezoekt neonazi pizzeria in Kiev

Tony Blinken bezoekt neonazi pizzeria in Kiev

zaterdag 1 juni 2024 01:25
Spread the love

Anthony Blinken is de voorbije week op bezoek geweest in Kiev. Dat zullen we geweten hebben want tussen alle officiële evenementen door heeft Blinken daar het refreintje van “Keep on rocking in the free world” op de gitaar getokkeld.
Verder is Blinken – zelf van joodse afkomst, hardnekkig zionist en supporter van de Israëlische genocide – tijdens zijn bezoek samen met Dmytro Kuleba wat gaan eten in een populaire pizza-tent in Kiev. Die pizza-tent is niet de eerste de beste, zo is achteraf gebleken. Zij hangt vol met Nazi-memorabilia en ook foto’s van het bloedbad van 2 mei 2014 in het vakbondsgebouw van Odessa waar Oekraïense fascisten 48 mensen levend verbrandden.

Meer uitleg in deze video van The Grayzone op Youtube (duur: 12 min 47 sec)

Voor nederlandse ondertitels: simultaanvertaling en ondertitels aanzetten.

Van een bepaald soort joodse organisaties – die soort die dezer dagen overal exponentieel stijgend antisemitisme ontwaart – is er niet de minste commentaar of verontwaardiging gehoord.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!