De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Groot-Brittannië en Frankrijk grote agressors WOl

Groot-Brittannië en Frankrijk grote agressors WOl

zondag 11 november 2018 18:29
Spread the love

Het Britse en Franse rijk hebben in 1914 de oorlog verklaart aan Duitsland. Frankrijk is ook begonnen met een agressie oorlog  tegen Duitsland en heeft het rijke Ruhr gebied bezet. Een weinig bekend feit van de Eerste Wereldoorlog is dat Duitsland  de  laatste van de grote Europese mogendheden was om haar militairen te mobiliseren. Om de oorlog te beginnen, waren de Fransen (verenigd met Groot-Brittannië en Rusland) bij talloze gelegenheden het Duitse grondgebied overgestoken en zelfs bommen afgeworpen van de primitieve vliegtuigen van toen. Duitsland heeft gewoon gebruik gemaakt van zijn  recht op wettelijke zelfverdediging.

Het feit is dat de Duitsers pas ongeveer 8 maanden Frankrijk binnen gevallen zijn nadat Frankrijk de oorlog had verklaard en Duitsland binnen gevallen was.

Maar het meest wonderbaarlijke en onbegrijpelijk is dat  bezet Frankrijk en de Verenigde koninkrijk die bezig waren met een moeilijke oorlog tegen Duitsland een groot deel van hun legers stuurden 4000 km van het moederland   om

een agressie oorlog  tegen de Ottomaanse rijk te voeren.

Was het een op  voorhand geplande strategie van de kwaadaardige westerse elite om Duitsland te provoceren en hun eigen  volk te gebruiken als martelaren om een goede rede te hebben om het ganse olierijke Midden-Oosten  voor eigen profijt te annexeren?

De kwaadaardige en ziekelijke egoïstische westerse elite vond het belangrijker de olierijke Midden-Oosten te annexeren/Anschluss dan de levens van de eigen bevolking te redden.Ze hebben plichtverzuim begaan tegenover hun eigen bevolking.Ze hebben hun eigen volk opgeofferd ten dienst van hun ziekelijke egoïstische economische belangen.

En maar vragen aan de Amerikanen om hun moederland te komen verdedigen. Waarschijnlijk hadden ze de Amerikanen al beloofd om een deel van de oorlogsbuit met hen te delen. Een criminele maffia van Europese kolonialisten en Amerikaanse imperialisten die de oorlogsbuit verdelen volgens de macht rangorde van toen.

Verdrag van Sykes-Picot 

In deze agressie oorlog  tegen het Ottomaanse rijk hebben de Franse en Britse rijk  het hele olierijke Midden-Oosten, van Egypte tot Irak en dus alle  oliebronnen, in beslag genomen, de grootste rijkdom in de wereld. Als vertegenwoordigers van de ware god hebben ze het Ottomaanse rijk uiteengerukt, kunstmatige grenzen opgedrongen en een tiental landen gecreëerd ,zonder rekening te houden met etniciteit en geloof.Ze hebben deze nieuwe olie rijken landen tussen mekaar verdeeld  in het geheim verdrag van Sykes -Pikot.

Wegens het scheppen van deze kunstmatige landen zonder respect voor geschiedenis ,etniciteit en geloof zijn ze ook medeplichtig aan alle de oorlogen en genocides die daar sindsdien gebeurt zijn.

Er was ook een geheime overeenkomst tussen Joodse organisaties en het Verenigd Koninkrijk, dat als de rijke en machtige joden  in Amerika er in slaagden om Amerika militair tussen te komen in de oorlog, beloofde de  Britten  een staat voor joden in Palestina, dat toen nog steeds onder Ottomaanse controle stond.

Balfour verklaring  aan lord Rothschild:

https://historiek.net/balfour-verklaring-1917/5601/                

tomatobubble.com/id986.html

http://tomatobubble.com/id763.html

 

http://tomatobubble.com/id1009.html

http://tomatobubble.com/id570.html

http://tomatobubble.com/ribbentrop.html

14-18 : « On croit mourir pour la Patrie, on meurt pour des industriels »

Creative Commons

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!