Betoging tegen racisme: ‘Het tegen mekaar opzetten moet stoppen’
Video, Samenleving, België -

Betoging tegen racisme: ‘Het tegen mekaar opzetten moet stoppen’

Duizenden mensen betoogden vandaag in Brussel voor een warme samenleving gebaseerd op solidariteit, mensenrechten en een menswaardig leven voor iedereen. ’De ongelijke behandelingen en het tegen mekaar opzetten moet stoppen.’ Naar aanleiding van de internationale dag tegen racisme en discriminatie op 21 maart komen overal ter wereld mensen op straat om hun stem te laten klinken tegen racisme, tegen discriminatie, voor gelijkheid.

maandag 25 maart 2019 14:28
Spread the love

Duizenden mensen betoogden vandaag in Brussel voor een warme samenleving gebaseerd op solidariteit, mensenrechten en een menswaardig leven voor iedereen. ’De ongelijke behandelingen en het tegen mekaar opzetten moet stoppen.’ Naar aanleiding van de internationale dag tegen racisme en discriminatie op 21 maart komen overal ter wereld mensen op straat om hun stem te laten klinken tegen racisme, tegen discriminatie, voor gelijkheid.

Geplaatst door De Wereld Morgen op Zondag 24 maart 2019

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!