De Grote Parade: de foto’s bewijzen het

Hoe slechter het weer, hoe beter het humeur. De Grote Parade zou een kleurrijke en kindvriendelijke optocht moeten worden van (on)georganiseerde burgers, zonder partijpolitieke standpunten. En dat werd het, ondanks regen en wind.

zondag 29 maart 2015 18:44
Spread the love

Foto’s vanop de Grote Parade van Hart boven Hard, tussen station Brussel-Noord en het Albertinaplein

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!