Nieuws, Europa, Cultuur, Documentaire, DZMP, Luksuz Produkcija, Film Campus, Ljublana -

Portret van Anja Moškri?, het groentenmeisje

Portret van Anja Moškri?, het groentenmeisje
donderdag 10 oktober 2013 10:00

Anja is een 12-jarig meisje uit een klein dorpje in de buurt van Ljubljana. Ze helpt haar ouders op de boerderij en gaat naar de markt om hun eigen groenten te verkopen. Ze gedraagt zich een volwassene, maar ze kijkt naar dingen op een speciale manier, een zorgzame en beschermende blik. Het zijn de kleine dingen die er toe doen.

DeWereldMorgen.be stuurde 5 jonge filmakers naar ‘Film Campus’, een workshop voor documentairefilms die plaatsvond in Ljubljana, Slovenië. Onder begeleiding van profesionele filmmakers realiseerden de deelnemers verschillende korte documentaires.

take down
the paywall
steun ons nu!