De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Westerse agressieoorlog tegen Irak heeft I.S.machtig gemaakt

donderdag 21 februari 2019 20:05
Spread the love

Waarheen met de kolonialistische westerse moordenaarsbende?

Minister Alexander De Croo is I.S.bevrijde gebieden in Irak gaan bezoeken. Maar Irak voor de illegale agressieoorlog van 2003 is altijd vrij van I.S. geweest.
In Irak van Saddam Hussein en Libië van Qaddafi was I.S. zwak en onder controle omdat Saddam Hussein en Qaddafi er tegen vochten. I.S. is groot en machtig geworden omdat de grote terroristen,grote nazi’s sinds 500 jaar,V.S.en Europese kolonialistische landen van terreurorganisatie NAVO de centrale regering van Irak vernietigd hebben. In Libië hebben de landen van de wrede  terreurgroep NAVO ook ernstige oorlogsmisdaden begaan.                                          Ze hebben  een beperkte resolutie van de V.N. ,No-fly zone om de bevolking van Benghazi te beschermen  misbruikt en voluit een illegale  agressieoorlog gevoerd tegen Libië met de bedoeling een staatsgreep te plegen. In de agressieoorlog tegen Libië was terreurgroep NAVO een bondgenoot van I.S. door hen te bewapenen,militaire info te geven en uiteindelijk als luchtmacht van I.S op te treden.
Na de illegale staatsgreep hebben de landen van terreurgroep NAVO in de roes van de overwinning de strijders en wapens naar Syrië gebracht om daar weer een staatsgreep te plegen nu tegen Bashar al- Assad.
Het  zijn de landen van terreurgroep NAVO die I.S. machtig gemaakt hebben door de wrede illegale agressieoorlogen tegen Irak,Afghanistan,Libië…
Daarbij moet men ook niet vergeten de wrede agressieoorlogen en oorlogsmisdaden van Frankrijk en Groot-Brittannië  tegen de bevolking van midden-oosten gedurende WOI.

Waarom  geen apart strafhof oprichten om de oorlogsmisdaden,misdaden tegen de mensheid,genocides van de Europese kolonialisten te berechten?

Het huidige Midden-Oosten is een Europese creatie.

In de agressieoorlog tegen het Ottomaanse rijk gedurende WOI hebben het Franse en Britse rijk het kalifaat vernietigd en als een Anschluss het hele olierijke Midden-Oosten, van Egypte tot Irak en dus alle  oliebronnen, in beslag genomen, de grootste rijkdom in de wereld. Als ware Übermenschen hebben ze het Ottomaanse rijk uiteengerukt, kunstmatige grenzen opgedrongen en een tiental landen gecreëerd ,zonder rekening te houden met etniciteit en geloof.

Ze hebben deze nieuwe olierijken landen,als ware Übermenschen, tussen mekaar verdeeld  in het geheim verdrag van Sykes -Pikot.

Wegens het scheppen van deze kunstmatige landen zonder respect voor geschiedenis ,etniciteit en geloof zijn ze ook medeplichtig aan alle de oorlogen en genocides die daar sindsdien gebeurt zijn.          De moslims strijders willen opnieuw het Kalifaat tot leven brengen zoals voor de wrede illegale agressieoorlogen van het christelijke westen gedurende WOI.

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2018/11/11/groot-brittannie-en-frankrijk-grote-agressors-wol

Military Coups, Regime Change…: The CIA Has Interfered In Over 81 Foreign Elections…

 

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!