De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Vrijheid van meningsuiting van meester van slaven

donderdag 8 december 2016 20:35
Spread the love

De grootste doofpotoperatie in de geschiedenis is de versie van de geschiedenis van de meesters van slaven, koloniaal Europa en de imperialistische V.S.

Hoeveel Europeanen en Amerikanen hebben ooit de beschrijving van de geschiedenis vernomen vanuit het standpunt van de slaven, indianen, gekoloniseerden en van de bevolking van de honderden aangevallen landen?

De goedgelovige Europeanen en Amerikanen worden gehersenspoeld in de scholen en door de massamedia waar de enige versie van de geschiedenis die ze leren deze is van de meester van slaven, kolonialisten, imperialisten, de versie van oorlogsmisdadigers, plegers van geweld en terreur, plegers van misdaden tegen de mensheid en genocides.

In de “beschaafde” wereld van kolonialisten en imperialisten blijven de media de weldaden en heldhaftigheid van de ware Übermenschen tegen de echte minderwaardige mensen  verheerlijken. Het is een weldaad om geweld en terreur te plegen tegen de ‘gedemoniseerde’  echte Untermenschen. Ondanks dat deze gruwel en barbarij al sinds 500 jaar plaatsvindt, worden de Europeanen nog steeds niet wakker van deze misdadige waanzin.

De Christelijke meesters van slaven hebben nog steeds de koloniale holocaust niet erkend en er bestaan bijna geen boeken, films die deze holocaust veroordelen of die berichten over de heldhaftig en moedige mensen die slaven, gekoloniseerden en indianen gered hebben van wreedheden en barbarij van de Christelijke Europese kolonialisten. De Christelijke kolonialisten blijven hun koloniale holocaust verheerlijken door de fierheid over hun “macht en invloed” in de wereld en door hun straatnamen en standbeelden van koloniale beulen.

Europeanen en Amerikanen leven in een beschaving die structureel negationistisch is. Ze blijven blind voor hun eigen wreedheid en barbarij in het verleden en heden en daardoor blijven ze hun eigen wreedheid projecteren in de zwakke anderen. Ware superieur volk  leven nog steeds in de “beschaafde psychopathie” dat ze, als de waarachtige en enige eigenaars van de planeet, het recht hebben om de zwakke anderen in de rest van de wereld te demoniseren zodat ze, met de “juiste reden”, agressieoorlogen kunnen voeren om zich de rijkdom van de planeet toe te eigenen.

De planeet eigendom van kolonialisten en imperialisten

De zwakkeren in de rest van de wereld, de slaven, indianen, gekoloniseerden worden op een psychopathische wijze gezien als een “bedreiging”, als een “vijand”en daardoor moeten ze met “schock and awe” bombardementen met massavernietigingswapens op hun plaatst gezet worden, bezitlozen omdat ze minderwaardig zijn.

Met hun veelvuldige agressieoorlogen en hun 1000 militaire bases in de wereld , ten dienste van hun misdadige belangen, controleren de V.S. de rest van de wereld en buiten ze deze uit, ten nadele van een menswaardig leven, loon,vrede en vrijheid van de 4 miljard extreme armen.

De wijze indianen wisten  dat het bleek gezicht met gespleten tong spreekt. Jezus predikte vrede en liefde tussen de mensen en had een hekel aan schijnheiligheid.

De grootste wrede, genadeloze agressors, Europa en de V.S. zijn sinds veel eeuwen de grootste schrikwekkende militaire macht met biologische, chemische, nucleaire massavernietigingswapens, en willen zich nog meer bewapenen omdat ze zich “bedreigd voelen”. Dit is een goed voorbeeld van hun grote psychopathie .

Het “beschaafde” Christelijke Westen vindt het een weldaad wanneer mensen vergast worden met napalm, witte fosfor, verrijkt/verarmd uranium als de daders ware  Übermenschen zijn en als de slachtoffers echte Untermenschen zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=EEiKdTP0cak

Arnold Karskens over koopbare journalisten

Ewald Vanvugt ”Nieuwe zwartboek van Nederland. Wat iedere Nederlander moet weten”

Adam Hochschild “De geest van koning leopold ll en de plundering van congo” 

Udo Ulfkotte “Gekochte journalisten:Hoe de C.I.A.het nieuws koopt”

Arnold Karskens “Journalisten te koop.Hoe corrupt zijn onze media?”

Mark Vandepitte “NGO’s ,Missionarissen van de nieuwe kolonisatie”

Michael Parenti “Democratie voor de elite”

Thierry debels “Hoe goed is het goede doel”

Ramsey Clark “The fire this time.U.S. war crimes in the gulf”

Paul Craig Roberts “How America was lost.From 9/11 to the police/warfare state”

Michael Haas”George W Bush,war criminal?Liability for 269 war crimes”

Mark Curtis “Web of Deceit.Britain’s real role in the world”

Eric Zuesse “Iraq war:the truth ”

Andrew Cockburn “Kill chain:The rise of the high-tech assassins”

Amy Goodman “The exception to the rulers.Exposing oily politicians,war profiteers and the media that love them.”

Michel Chossudovsky “The globalization of war.America’s long war against humanity”

Gregoire Lalieu”Jihad made in USA”

John Pilger “The new rulers of the world”

Robin de Ruiter “George W. Bush en de mythe van al-qaeda:de verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001”

Carl Boggs “The crimes of Empire.Rogue Superpower and world domination”

Daniele Ganser ‘”NATO’s secret armies:operation Gladio and terrorism in western Europe”

-Guerres illégales de l’Otan:Une chronique de Cuba a la Syrie”

French-Press-Who-Owns-What

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!