De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De Roman, het magnum opus van Oscar Vandenboogaard

Recensie van “Kindsoldaat”, voorloper van “Het jachthuis” van Oscar Vandenboogaard

dinsdag 9 juni 2020 18:12
Spread the love
Naar aanleiding van het verschijnen van “Het jachthuis”, het vervolg op “Kindsoldaat”, de machtige familieroman van Oscar Vandenboogaard, geef ik graag opnieuw de gelegenheid de recensie te lezen die ik over dat boek schreef in augustus twee jaar geleden. Ik ben enthousiast over het verhaal, de boodschap en de tekst, en leg zoals gewoonlijk in mijn beoordeling linken met allerlei interessante toestanden van heden. De recensie is zowat dubbel zoveel keer gelezen als de andere blogs in die periode, ook al heb ik er niet bijzonder veel ruchtbaarheid aan gegeven. De auteur zelf reageerde na het lezen dankbaar en prees onder anderen de ‘openheid’ waarmee ik zijn boek op de rooster heb gelegd en geanalyseerd.
 
https://www.dewereldmorgen.be/artikel/2018/08/02/vandenboogaards-kindsoldaat-magnifiek-familieverhaal-over-hoe-ver-overgave-aan-liefde-voor-de-kinderen-mag-gaan/

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!