De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Lokale auteurs tijdens woord- en boekenfestival Druk in Leuven

Lokale auteurs tijdens woord- en boekenfestival Druk in Leuven

maandag 22 april 2024 15:40
Spread the love

Voor het eerst tijdens het woord- en boekenfestival festival Druk in Leuven en wellicht ook voor het eerst in Leuven is er een specifiek event waar auteurs uit de Leuvense regio, die ofwel in eigen beheer of bij een kleine uitgeverij uitgeven, hun boeken voorstellen en signeren. In het kader van dit festival tekenen op zaterdag 27 april van 14 tot 18h liefst 17 lokale auteurs present in café Libertad in de Muntstraat in Leuven. Men zal er kunnen kennis maken met een zeer gevarieerd boekenaanbod gaande van fictie, politieke analyses, oorlogsdagboeken, kortverhalen, fotoboeken tot kookboeken.
Van 14 tot 16h zijn volgende auteurs aanwezig in de Libertad: Jan Loenders, Vincent C. Poinet, Luc Vanheerentals, Filip Bastien, Mira Borghs, Danny Carleer, Jafar Rouchan en Ria Van De Velde, Alexander Olbrechts en Steven Schoorens. Tussen 16 en 18h is het de beurt aan Danny De Raymaeker, Jaak Brepoels, Lu Rong, Pieter Malliet, Hilde Devoghel en Willy Boghe, Nathalie Van Renterghem, Wilfried Rentmeesters en Jan Perquy. Hier een aantal auteurs op de foto samen met Cultuurschepen Bert Cornillie. Wie meer informatie wil over een van deze auteurs en hun werken stuur een mailtje naar luc.vanheerentals@telenet.be.

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!