De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Joden tegen Zionisme

vrijdag 8 juli 2011 18:01
Spread the love

FREE PALESTINA

Het verheugt me te weten dat er Joden bestaan die tegen de bezetting van Palestina en de onderdrukking van de bevolking zijn. Er bestaan ook orthodoxe Joden die vinden dat de stichting van de staat Israel illegaal is en zelfs in tegenspraak met het Judaïsme. Hierover bestaat er een interessante video op de Engelstalige Iraanse televisie www.presstv.ir .
www.youtube.com/user/PressTVGlobalNews#p/u/4/smTjelCzxZg
Als Youtube meldt dat de video niet beschikbaar is moet je in de rechterkolom de video van Rabbi Dovid Feldman aanklikken

Ik vind PressTV één van de beste TV stations wat betreft de berichtgeving over Palestina, het lijden van het Palestijnse volk en de oorlogsmisdaden en de misdaden tegen de mensheid van de apartheidsstaat Israel.

Ook de Engelstalige Russiche televisie www.rt.com geeft hierover degelijke informatie.

De site van Jews united against zionism: www.jewsagainstzionism.com

Creative Commons

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!