De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Hemelse Klzemermuziek in ‘L Avenirsite Lier

Hemelse Klzemermuziek in ‘L Avenirsite Lier

vrijdag 13 augustus 2010 14:52
Spread the love

Het KunstKomité Het Looks is de recentste klusterwerking van het buurtcomité?

Op 24 september organiseren wij een eerste optreden. God, Men & The Devil is een vijfkoppige groep professionele muzikanten van eigen bodem. Zij serveren ons een avondje Klezmermuziek van de bovenste plank.

Klzemermuziek is muziek afkomstig uit Oost Europa met invloeden van verschillende zigeunergroeperingen. Later is deze wondermooie muziek verspreid in de ganse wereld. Deze feërieke muziek kan je vooral terugvinden in ceremoniën, feesten, huwelijken enz… Levendig en dan weer melancholisch, gezwind, erotisch, aangrijpend en vol emotie. Zo kan je het best deze prachtige muziek omschrijven.

Het optreden gaat door in de ‘L Avenirsite die in onze wijk gelegen is. Dit unieke stukje erfgoed is een vroegere rijwielenfabriek die door de huidige eigenares volledig gerestaureerd wordt met veel aandacht en respect voor zijn historische waarde. De ideale plaats voor een avondje kunst en cultuur.

Het optreden vangt aan om 20.00 uur en gaat door in de ‘L Avenirsite die gelegen is Sionsplein 19 te Lier.

De deuren gaan open om 19.15 uur en de inkom bedraagt 10 Euro, 3 Euro voor houders van een Lierse Gomorpas (doelgroep bestaansonzekeren) en 12 Euro de avond zelf.

Reserveren kan via:

dvanoosterwyck@gmail.com – 0477/ 34 99 32

geyselspeter@gmail.com – 0496/12 25 41

Het KunstKomité zal je graag welkom heten op deze schitterende avond.

 DeWereldMorgen.be - 

take down
the paywall
steun ons nu!