De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Antwerpen, kop van Jut voor rechts/extreem-rechts

Antwerpen, kop van Jut voor rechts/extreem-rechts

donderdag 26 november 2015 13:44
Spread the love

TE LAAT, zo treurt rechts/extreem-rechts in alle staten, Antwerpen is verloren en dus ook de strijd voor Vlaanderen, moet daarom Brussel kapot?

72,3 % 0-6 jarigen van vreemde herkomst in Antwerpen, per district.
% Marokkaanse, Turkse, vreemde afkomst in 62 Antwerpse buurten. 59% migratieachtergrond bij de -50 jarigen in Antwerpen in 2015

Vooraf drie statements:

Statement 1. “Het is De Wever die z’n ministers verplicht tot extreme reacties op mogelijk maar niet aan te tonen gevaar, om zo het beeld te geven in het buitenland van België als “failed state”, dé reden waarom ze mee regeringsverantwoordelijkheid opgenomen hebben.” – T.a.v. een geïnteresseerde.

Statement 2. “In wezen gaat het niet zozeer om een oorlog tegen het terrorisme in België maar om maatregelen die tegen Brussel als dusdanig gericht zijn, om haar toekomst te beschadigen. Dat is te begrijpen door de invloed die de NV-A langs haar regeringsdeelname kan hebben langs haar ministers, (Leger, Binnenlandse zaken en Migratie), en hun overtuiging dat België niet (meer) levensvatbaar is met het huidige Brussel en de PS aan de macht in Brussel en Wallonië. Dat is de inzet van het huidige ‘oorlogsspel’ met Bart De Wever die achter de schermen aan de touwtjes trekt.” – T.a.v. de correspondent van Der Spiegel in Brussel.

Statement 3. “Gaat het in deze om terrorisme geïnspireerd door buitenlandse ideologieën of over terrorisme van de (Belgische) staat tegen de bevolking dat ondermeer Brussel lamlegt en wil beschadigen o.l.v. haar 3 NV-A veiligheidsministers (Wie Brussel lamlegt zal Vlaanderen oogsten) en dat zich voorbereidt voor het ‘echte’ gevaar, nl opstanden van het volk voor een andere politiek?” – T.a.v. een kennis.

“TE LAAT”, zo treurt rechts/extreem rechts in kettingmails, Antwerpen is verloren. De toekomst van Antwerpen is divers, Marokkaans en ‘Berbers’.

Lees BuG 295 on-line voor alle cijfers en grafieken.

Met vriendelijke groeten,

Jan Hertogen, socioloog
www.npdata.be

take down
the paywall
steun ons nu!