De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

’t Roemelt op ’t Leuks

’t Roemelt op ’t Leuks

dinsdag 14 september 2010 08:30
Spread the love

Onder deze toepasselijke tittel organiseert de buurtwerking Het Looks haar eerste rommelmarkt.
Op zondag 26 september kan je komen snuisteren in allerlei tweedehandsspulletjes tussen 10.00 en 16.00 uur. En wie weet, vindt je wel datgene waar je al lang naar op zoek bent.
De rommelmarkt gaat door in de gebouwen van de historische ‘L Avenirsite. Deze site ademt nog steeds de wasem uit van de vroegere rijwielenfabriek. Een ideaal kader om eens langs te komen en op ontdekking te gaan bij de 35 standhouders. Heel wat van de aanbieders zijn bewoners van de wijk zelf.
In het gezellige rommelmarktcafé kan je terecht voor een drankje en een hapje. ’t Roemelt op ’t Leuks is voor groot en klein, voor jong en oud. Kortom, iedereen is gewoon welkom op ’t Leuks.

 
Voor meer info over de buurtwerking Het Looks Kan JE BIJ terrecht Dominic Van Oosterwyck , Vooritter , 0477 / 34 99 32 dvanoosterwyck@gmail.com

take down
the paywall
steun ons nu!