30 mei vormingsavond bij DWM: Imperialisme en de strijd om de wereldoverheersing

DeWereldMorgen organiseert op donderdag 30 mei een vormingsavond over imperialisme en de strijd om de wereldoverheersing. Gratis inschrijven is mogelijk via redactie@dewereldmorgen.be.

maandag 13 mei 2024 16:58
Spread the love

 

We leven in boeiende maar gevaarlijke tijden. De alleenheerschappij van de VS en het Westen is tanend en de landen van het Zuiden doen zich steeds meer gelden. Tezelfdertijd worden we geconfronteerde met toenemende militarisering en oorlogsdreiging. Wat zijn hier de drijvende krachten en waar gaat het naartoe? Daarover organiseert DeWereldMorgen een vormingsavond.

Spreker is Marc Vandepitte, redactielid van DeWereldMorgen en auteur van boeken en artikels over deze kwesties.

Praktische informatie:

De avond gaat door op donderdag 30 mei in de Vooruitgangstraat 323, te Brussel (nabij Noordstation). Vanaf 18u30 zorgen wij voor koffie en thee. De vorming begint om 19u en eindigt om 21u. Voorkennis is niet nodig.

Gratis inschrijven via redactie@dewereldmorgen.be.

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!