foto cc Flickr

Blijf Op de Hoogte! Volg DeWereldMorgen nu ook op WhatsApp

Naast Facebook, Instagram, Twitter en TikTok, kun je nu ook directe en snelle updates van ons ontvangen via WhatsApp. In de razendsnelle wereld van vandaag is het essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, trends en boeiende verhalen. En we begrijpen dat jullie kostbare tijd hebben, dus introduceren we ons bijkomende communicatiekanaal: WhatsApp!

donderdag 18 januari 2024 15:44
Spread the love

Waarom WhatsApp, nog extra sociaal mediakanaal?

In de voortdurend evoluerende wereld van online media moeten we meebewegen met de veranderende stromingen van mediaconsumptie. Steeds meer mensen vertrouwen op smartphone-apps voor hun dagelijkse dosis nieuws. Chatkanalen zoals Telegram en WhatsApp bieden uitgebreide mogelijkheden om individuen, groepen en natuurlijk mediakanalen te volgen. Daarom hebben we dit WhatsApp-kanaal gelanceerd, om het nieuws nog sneller bij jullie te brengen.

Hoe kun je ons volgen op WhatsApp? Simpel! Klik op de onderstaande link om je aan te melden:

 https://whatsapp.com/channel/0029VaL2riWD8SDpn0ObUi2h

Of volg deze eenvoudige stappen:

1. Open WhatsApp op je telefoon.
2. Klik op het vergrootglas- of zoekpictogram.
3. Typ “Onze Naam” en klik op ons officiële account.
4. Klik op de knop “Volgen” om updates te ontvangen.

Wacht niet langer en mis geen enkel belangrijk moment meer! Volg ons nu op WhatsApp en blijf altijd up-to-date. We waarderen jullie steun en kijken ernaar uit dit nieuwe kanaal samen met jullie te verkennen.

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!