Video, Toespraak - António Guterres, VN-Secretaris-Generaal,

VN-Secretaris-Generaal Guterres: “Terroristische aanval Hamas gebeurde niet in een vacuum.”

Op 25 oktober sprak VN-Secretaris-Generaal António Guterres de Veiligheidsraad toe. Hij stelde de terroristische aanval van Hamas op gelijke voet met de terreur van 78 jaar onteigening, verdrijving en bezetting door de staat Israël, wat bij de Israëlische regering niet in goede aarde viel. DeWereldMorgen publiceert zijn toespraak met Nederlandstalige ondertitels zodat je zelf kan oordelen hoe evenwichtig zijn toespraak is.

donderdag 26 oktober 2023 12:12
Toespraak VN-secretaris-generaal António Guterres (06:12 – Voor Nederlandstalige ondertitels, klik op icoon onderaan rechts of naar YouTube):

Ondertitels: Lode Vanoost

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!