Interview, Video - and

Noam Chomsky en Vijay Prashad in gesprek met Lode Vanoost over hun nieuwe boek ‘Terugtrekken!’

Nauwelijks een week na de Engelse publicatie brengt www.epo.be de Nederlandstalige versie 'Terugtrekken - De VS na de afgang in Irak, Libië en Afghanistan'. Auteurs Noam Chomsky en Vijay Prashad bekijken historische analogieën en verschillen van de oorlog tegen Vietnam tot vandaag.

donderdag 8 september 2022 07:43

 

Hun boek brengt een belangrijke les voor Europa. Blijft Europa onderdanig aan de dictaten van de NAVO – wat in feite de VS betekent – met alle risico’s op een totale oorlog of gaat het zijn eigen weg, de weg van onderhandelingen en economische samenwerking op het Euraziatische continent.

Vijay’s boodschap “Europa; wordt wakker!”

Noam Chomsky & Vijay Prashad. Terugtrekken! De VS na de afgang in Irak, Afghanistan, Lybië. EPO, Antwerpen, 2022. ISBN 978 9462 6737 55

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!