Video -

Middenveld, Cultuur en VRT knallen op de stoep van de Vlaamse regering

Het middenveld, de cultuursector en de VRT knalden donderdag 5 december op de stoep van de Vlaamse regering. Meer dan 1.200 mensen kwamen naar het Martelaarsplein om tegenover de Vlaamse regering, die met haar beleid onze sociale, culturele en kritische organisaties wil uitdoven, #VuurWerk te bieden. 'Investeer in de samenleving', klonk het in koor. Een sfeerbeeld!

vrijdag 6 december 2019 15:17
Creative Commons

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!