(foto Mediactivista!)

5.000 betogers tegen blokkade Gazastrook

Zo'n 5.000 mensen hebben zondag in Brussel betoogd voor de opheffing van de Israëlische blokkade van de Gazastrook. De betoging maakt deel uit van een reeks acties opgezet door het Belgische platform Urgence Gaza, ondertekend door meer dan vijftig ngo's en organisaties.

maandag 18 augustus 2014 10:45
Spread the love


doc
De bombardementen op Gaza hebben ondertussen al meer dan tweeduizend slachtoffers gemaakt. 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!