De echte economie uitgelegd in 2’25”

De echte economie uitgelegd in 2’25”

dinsdag 4 maart 2014 09:54
Spread the love

Robert Reich is een econoom van een rare soort. Hij analyseert de economie voor wat ze echt is, een grootschalige oorlog van de symbolische één procent tegen de rest van ons. Dit filmpje gaat over de VS, waar het nog iets erger is dan hier, maar je hoeft er nauwelijks iets aan te veranderen om het ook voor de EU toe te passen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!