Een beetje orde bij de organisatie van een betoging, wie kan daar nu tegen zijn? Een netjes uitgestippeld parcours maakt alles zoveel duidelijker ...

Studenten Québec tonen hun parcours aan de politie

maandag 24 september 2012 18:07
Spread the love

Een van de onderdelen van de fameuze Bill 78 die de provinciale regering van Québec stemde in mei 2012 – om de studentenprotesten te breken – bepaalde dat elke organisatie van openbaar protest minstens acht uur op voorhand het parcours van de betoging aan de politie moest overhandigen. De studenten deden wat hen gevraagd werd, toch zoiets …

De studenten van Québec lieten zich van hun meest inschikkelijke kant zien, toen ze werden verplicht om voortaan voor elke betoging acht uur op voorhand het parcours aan de politie over te maken … of hoe je in barre omstandigheden toch je gevoel voor humor kan behouden.

take down
the paywall
steun ons nu!