Boek van de maand

Bij de voorstelling van ons nieuwe initiatief 'DeWereldMorgen.be boek van de maand' leidde de link naar dat boek in onze nieuwsbrief van gisteren verkeerdelijk naar de algemene boekenpagina, waarvoor excuus. Hierna is de juiste link te vinden.

vrijdag 23 maart 2012 16:59
Spread the love

Klik hier voor boek van de maand

DeWereldMorgen.be houdt van boeken. En we hopen dat dit aanstekelijk werkt. Maar er is ook het verhaal van het kaf en het koren. En dat van het bos en de bomen. Daarom gaan we nog eigenzinniger lezen en schuiven we vanaf nu, naast een aantal tips, nadrukkelijk ons ‘boek van de maand’ naar voren.

Het DeWereldMorgen.be boek van de maand is een boek dat het verdient om door iedereen te worden gelezen. Het is soms dik en soms dun. Soms populair en soms fragiel. Soms actueel en soms historisch. Maar altijd sterk. We geven de aftrap met Jaap Kruithof, Teksten voor de toekomst, een fraaie bloemlezing uit het werk van deze dwars- en doordenker op wiens ideeën geen greintje sleet zit. Klik hier voor meer info.

Merk ook dat in onze boekshop De neoliberale waanzin is opgedoken, een boek van Paul Verhaeghe waarvan de lezing Inleveren, voor of tegen het neoliberalisme maar liefst enkele tienduizenden lezers vond op deze website.

take down
the paywall
steun ons nu!