De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

WO-III is reeds begonnen

woensdag 5 juni 2024 21:03
Spread the love

Crosstalk: “NATO’s Escalation”

Er wordt ons verteld dat Joe biden niet wil dat het conflict met Rusland over Oekraïne zou uitdeinen tot een globale oorlog. De feiten suggereren echter net het tegenovergestelde. NATO gebruikt nu Oekraïne om Rusland aan te vallen. Voor wie nog zou twijfelen: wees gerust, Rusland zal terugslaan.
5 juni 2024

Crosstalk, met Peter Lavelle

Audio podcast hier te beluisteren/downloaden.

Klik op de afbeelding om de video in een nieuw venster te starten. De video is afspeelbaar zonder bijkomende anticensuurmaatregelen. Getest middels een Proximus 4G-connectie.

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!