De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Wijzigingen website januari en februari 2012

Wijzigingen website januari en februari 2012

donderdag 1 maart 2012 17:13
Spread the love

Wijzigingen voor vrijwilligers:

  • Een blogpost kan niet meer bewerkt worden indien het geselecteerd is (dwz wanneer het op de homepagina, op de blog-overzichtspagina en/of in de nieuwsbrief is verschenen). Indien je de inhoud van de blog om gegronde reden toch nog wil wijzigen, kan je contact opnemen met de redactie.
  • Niet alle artikels die onder “lokaal” verschijnen worden nagelezen door een eindredacteur van DeWereldMorgen (wegens onderbemanning). Hierdoor verschijnt onder het artikel een tekstuele banner.
  • Een artikel kan niet meer bewerkt worden nadat het gepubliceerd is. Let dus goed op als je de tekst indient (in “newsroom”). Indien je de inhoud van het artikel om gegronde reden toch nog wil wijzigen, kan je contact opnemen met de redactie.

Planning:

Binnenkort wordt een nieuwe manier om foto’s toe te voegen geïntroduceerd. Hiermee zal je met 1 klik verschilllende foto’s kunnen toevoegen aan een blog/artikel/foto-reportage.

Gekende technische fouten:

  • Soms worden de bijdrages van bloggers en afbeeldingen onder artikels niet afgebeeld. Hieraan wordt gewerkt.
  • Het is een paar keer voorgevallen dat er verkeerde bijdrages bij een blogger werden getoond. Dit is reeds verholpen.

take down
the paywall
steun ons nu!