De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

VRT-journalist: “Er is vrijheid van meningsuiting in Oekraïne, zeker.”

VRT-journalist: “Er is vrijheid van meningsuiting in Oekraïne, zeker.”

zaterdag 13 januari 2024 13:57
Spread the love

In een gesprek op Radio Klara op zondagochtend 3/12 stelt “specialist” Jan Balliauw dat er in Oekraïne vrijheid van meningsuiting is, “zeker!”.  (Klik op onderstaand screenshot, uitspraak bevindt zich op 22min20sec).

Wij zijn benieuwd in welke bochten Jan Balliauw zich aanstonds gaat wringen om de meer dan 8 maand durende hechtenis, de marteling en het overlijden van amerikaans journalist Gonzalo Lira in de oekraïense gevangenis op 11 januari te duiden!

Daily Telegraph: “US journalist Gonzalo Lira jailed and ‘tortured’ by Ukraine has died – family

The Grayzone: “American citizen Gonzalo Lira dies from neglect in Ukrainian prison

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!