De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Van Drone tot Catamaran

Van Drone tot Catamaran

donderdag 28 juli 2016 19:17
Spread the love

Tanks rollen uit over Europese markten en Aziatische stranden, de Chinese muur als aanvalslijn Obama zingt als een witte man op de noten van het grootkapitaal, open markten het volk zal branden fok geblazen, geschoeid in NAVO slippers de kapitein van de catamaran.

Olie vaten staan klaar het geld op de juiste bank, NAVO landen in gelid voor de aanval lebbert het aan zijn eigen kwaad en speurt de horizon af op zoek naar gouden draken tanden getrokken door de smoelensmid het onteigenen van volksmarkten voorbode van een kapitaal massagraf.

Obama zeilt op kwade wind het land van dood en verderf is in zicht corrupte generaals en politieke leiders sjorren de handen van het volk vast voor elke gezondheidsdollar schiet men een Afghaan voor de grote plicht  men speelt valse melodieën op botten en schedels op een veroverd ribbenkast.

 Bankdirecteuren kruipen niet door kleine gaatjes het lozingsgat voor de NAVO miljarden gaan door hele kleine gaatjes, het leger genereert zo zijn eigen Kapitaal, en Obama steekt zijn vinger in de dijk en spreekt als een opgewonden vibrator NAVO landen verenigt u, de vrijheid zal vliegen in donkere tonen spreekt oorlogstaal.

Geen Afghaan, Irakees op zijn Amerikaans een lege vlakte zelfs geen Indiaan, een gigantische ruimte geschikt voor training wereld grootste wellustelingen in openbaar zal het zo gaan een oorlog  voor jong en oud een rond toerende kabelbaan de weg  naar het einde is afgebakend met de schedels van gekende opstandelingen.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!