De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De woordvoerder v/h Witte Huis, John Kirby beweert dat Israël de burgers in Gaza niet als doelwit kiest.

Twee maten en twee gewichten

vrijdag 5 januari 2024 17:00
Spread the love

Terwijl de VS en hun naaste bondgenoten beweren dat ze overal ter wereld opkomen voor de mensenrechten, lijken de gebeurtenissen in Gaza deze boodschap te ondermijnen. Toch doet iedereen alsof er geen vuiltje aan de lucht is, in tegenstelling tot de reacties van westerse overheden op de Oekraïense crisis. Saskia Taylor van [GECENSUREErt].com gaat in op de dubbele standaarden in het spel.

te bekijken op Rumble.com:

en op Odysee.com

Duur: 8min20sec.

Oorspronkelijk uitgezonden in de nieuwsuitzending van 3/1/2024 (van 19m25s tot 28m10s):

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!