De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

The Billion Dollar Promotion Site

The Billion Dollar Promotion Site

woensdag 14 maart 2012 09:47
Spread the love

Rotterdam, 14-03-2012

PERSBERICHT
De 17 jarige Patrick Rietveld heeft zijn roem en rijk gevonden. Hij wilt geschiedenis schrijven door een website in kleine blokken op te delen en deze te verkopen per blok aan bedrijven. Dit heeft de Engelse Alex Tew ook gedaan met de Million Dollar Homepage, waar hij een miljoen dollar verdiende in 3 maanden tijd. En zo te zien, is Patrick ook al aardig op weg met de Billion Dollar Promotion Site.

Patrick begon met de site op 15 februari 2012 en heeft nu al in een maand tijd 142 blokken verkocht, oftewel $14.200,- opgehaald. Hij werd geïnspireerd door Alex Tew, een jongen die geld ophaalde voor zijn studie door een miljoen pixels te verkopen. Hij heeft alleen de lat wat hoger gelegt op een miljard dollar. We vroegen Patrick waarom het voor bedrijven voordelig zou zijn zulke blokken te kopen:

“Voor bedrijven is het enorm aantrekkelijk een advertentie te hebben staan op een site die door miljoenen mensen bekeken wordt. En toevallig heb ik voor die bedrijven DE site”

In het tempo waar The Billion Dollar Promotion Site nu groeit, zou zijn ultimatum wellicht nog wel eens haalbaar zijn. De site groeit in ieder geval per dag en voor de bedrijven die van dit succes mee willen plukken, zeg ik:

Gewoon Doen!

Voor nadere informatie:
The Billion Dollar Promotion Site
http://www.billiondollarpromotion.com

take down
the paywall
steun ons nu!